SVIKET

Det gikk ikke lang tid før jeg forsto jeg burde stoppet for lenge siden. Jesper var kjærsten min. og jeg var utrolig glad i han, men i forhold til HAN var Jesper ingen for meg. det er fælt å måtte si det men det er sannheten. jeg møtte HAN flere ganger. mange ganger. jeg ble til og med med han hjem. det var ikke vanskelig å forstå at noe ville skje, men jeg ville ikke innrømme det. ikke for meg selv eller noen andre. "HAN er bare en venn!" sa jeg til meg selv. "du ville ikke gjort det mot Jesper! ville du? ..." jeg var forvirret. hjertet og  hjernen pekte i to forskjellige retninger. eller kanskje det bare var hormonene som ikke klarte å være rolig. uansett hva det var så var jeg livredd for at det skulle ta overhånd og gjøre slik at jeg ikke klare å styre meg.

vi hadde blitt så gode venner. hadde blitt veldig godt kjent med hverandre. mange av våre dypeste tanker og meninger vi ikke deler med alle og en hver. men med HAN kunne jeg dele alt. jeg stolte på han. og han var lett å fortelle ting. han var liksom tilstede. hele tiden. HAN ville høre. akkurat som jeg ville høre han fortelle. det fasinerte meg litt. alt det han hadde å fortelle. alt det HAN hadde gjort. mot andre. mot seg selv. alt han hadde måtte gjennomgå. det kan umulig ha vært så enkelt. 


følelsen svirret om meg. vi skulle se en film. bare jeg sier det skjønner du hva som er i ferd med å skje. hvilken film det var, det husker jeg ikke. jeg husker heller ikke hva den handler om. for alt jeg vet var det ikke en gang en film. kanskje det bare var musikk? uansett så var HAN der og jeg var der. jeg hadde lagt meg på magen. og han å på ryggen. jeg lå på brystet hans å kjente hjerteslagene hans i takt med mine. det ene bene mitt skle over kneet hans og jeg lå halvveis oppå HAN. jeg skjønte det med en gang, men det var ikke så lett å stoppe det. Jesper fantes ikke. han var ikke i tankene mine i ett sekund en gang. nå var det bare HAN og meg. i et mørkt lite rom. bare oss. HAN strøk meg nedover ryggen. mer som en massasje enn som beføling. hare trykk opp og ned over ryggen min. det føltes godt. jeg likte følelsen av at han var så tett innpå meg. under genseren  min var han. helt inntil huden. det var så lenge siden jeg hadde følt meg så trygg som jeg følte meg nå. HAN gav meg den oppmerksomheten jeg søkte, og den varmen jeg så inderlig ville ha. han var villig til å gi meg alt i bytte mot meg og kroppen min. og jeg var villig til det samme. 

stemningen ble mer og mer intens. det knøt seg i magen min og begge merket vi at den andre ville dette like mye som seg selv. så skjedde det. det som stoppet de hele. leppene mine berørte HANs. nesten et kyss. det var ikke et kyss, men det var ikke langt unna. hadde det bare gått ett pr sekunder til før dette skjedde hadde jeg ikke hatt styrken til å stoppe det, men ved denne enkle berøringen tok hjernen min tak om halsen min og strammet til alt den kunne. "IKKE GJØR DETTE!!!!" skrek den. og jeg hadde ikke annet valg enn å høre på den. 

jeg var helt rolig. så rolig som man kan bli i en slik situasjon. jeg lå helt oppå han, det var helt galt av meg. så jeg satte meg fort opp. så inn i veggen som om jeg akk hadde drept noen. for alt jeg visste hadde jeg gjort det. Jesper ville dø når jeg fortalte han det. jeg måtte jo fortelle hva som hadde skjedd. DET hadde jo ikke skjedd, men jeg hadde hatt lyst, og det var ikke langt unna. HAN prøvde å roe meg ned, men jeg var ikke å roe. slik var det det virkelig begynte. og etter dette ble det bare værre og værre. 

4 kommentarer

carinacharlotte

10.sep.2010 kl.15:47

du skriver så bra!

Ida-pusen

11.sep.2010 kl.14:35

tusen tusen takk :D

"Sandra"

11.sep.2010 kl.14:48

Naaaw, du skriver så bra! :O ^^ <3

Ida-pusen

11.sep.2010 kl.14:55

tusen tusen takk søta :D

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits