SANNHETEN

Jeg sto foran Jesper å gråt når jeg skulle fortelle det. det var som om jeg hadde drept moren hans eller faren hans. jeg var å redd. det jeg og HAN hadde gjort var utilgivelig. jada, jeg hadde stoppet det, men det var bare så vit. jeg var på bristepunktet. hadde HAN ventet 3 sekunder til med å prøve å kysse meg hadde jeg gitt etter. da hadde jeg hatt så mye mer å forklare til Jesper.

hendene mine skalv og pusten min ble hesere og hesere. det føltes ut som om det var 3000 minusgrader, selv om det egentlig var sommerferie og kjempevarmt. jeg begynte nesten å hakke tenner der jeg sto. jeg hadde egentlig bestemt meg for å si til han at det beste var å bare gjøre det slutt. for jeg kjente meg selv såpass godt at jeg visste inni meg at dette ikke ville være siste gang jeg måtte fortelle han noe jeg hadde gjort.

for meg var gutter et objekt jeg kunne leke med. følelser var ikke inblandet i mitt spill. her fantes det kun sex og ingenting annet. det var en lek for meg. jeg brydde meg ikke om konsekvensene, det hadde jeg aldri gjort. før nå. det var ikke pga Jesper jeg begynte å tenke. for han fantes ikke i meg når han ikke var rundt meg. det var HAN. HAN hadde vekket noe i  meg så jeg begynte å skjenne på følelsen som kalles samvittighet. skjenne på alle de andre tingene som hadde med et jente-gutt forhold å gjøre.hvorfor hadde jeg stoppet det? jeg ville jo ha HAN. jeg var så forvirret der jeg sto. jeg var klar for å åpne meg for Jesper og fortelle han alt det vonde jeg hadde gjort mot han. Jesper var så god. han smilte alltid og hadde masse smart å fortelle meg, men allikevel var det ikke nok. det var ikke noe galt med han, tvert i mot. han var perfekt. for perfekt. det eneste han ikke gav meg, var nærhet. 

jeg sto der. klar for å fortelle. klar for å gjøre det slutt. "jeg må si eg noe, Jesper" sa jeg. "jeg har gjort noe veldig galt." tårene sildret nedover det bleke skinnet mitt.  "vi gjorde det ikke, men det var ikke langt i fra..." jeg så han rett inn i øynene. "jeg beklager, okey?" Jesper så på meg som om han egentlig ikke brydde seg så veldig. "javel?" sa han,  "men er det noe mer?" jeg stusset. "noe mer?" "ja, er det noe mer mellom dere?" hva skulle jeg si? ja det var noe mer. ikke det at jeg visste helt hva det var, men det ar da i hvert fall noe. men om jeg fortalte han at det var noe mer og han spurte hva det var, hva skulle jeg da svare? jeg visste ikke hva det 'noe mer' var jeg vel. jeg løy. "nei, ikke noe mer..." "da er det greit. jeg er bare glad du ikke gjordet det." neida jeg hadde ikke gjort det fysisk. men hvis jeg spurte følelsene mine hadde jeg gjort så mye galt at jeg ikke en gang kunne gjøre opp for dem ved å gå i døden. jeg slo ikke opp med Jesper den kvelden, men skal jeg være helt ærlig, så vet jeg ikke om vi var sammen heller.

8 kommentarer

"Sandra"

12.sep.2010 kl.12:59

Ånei :( Ganske trist :/
At man går rundt og vet man vil gjøre det slutt med kjæresten fordi kjæresten ikke gir en nok nærhet, men man vil heller ikke og det er vanskelig :C Off, håper dette ender bra ;)

Ida-pusen

12.sep.2010 kl.13:08

du får nok bare vente å se lille venn! <3 lykkelig i alle sine dager hører til i eventyrene vet du :S

"Sandra"

12.sep.2010 kl.13:10

SV:
Joda, men det er i eventyr :O

Ida-pusen

12.sep.2010 kl.13:13

ja er nok desverre det "/

Life of Nikky

13.sep.2010 kl.16:46

dypt skrevet, jeg gadd faktisk å lese hele teksten flink du er.

Ida-pusen

13.sep.2010 kl.19:34

aww ^^ tusen takk :D

"Sandra"

15.sep.2010 kl.16:56

SV:
Han fikk henne nok i bedre humør, ja ^^<3

Ida-pusen

16.sep.2010 kl.22:52

ja det var godt å høre :)

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits