TANKENE

Dagene gikk og tankene svulmet opp i hodet mitt. de tok opp all plassen slik at gleden ble presset ut gjennom ørene og langt langt vekk slik at jeg ikke lenger kunne nå dem. jeg kunne ikke en gang se dem. det var som om noe inni meg hadde bestemt seg for at dette skulle jeg ikke gi slipp på. det jeg hadde gjort mot Jesper var og forble der. for alltid.

jeg kom til å gråte meg i søvne flere kvelder. ikke bare den uka som allerede hadde gått men også ukene fremover. jeg var så redd for hva Jesper ville ha sagt. hvis han hadde vist om alt det jeg og HAN hadde gjort. uten en gang å nøle. uten en gang å tenke på at vi kan såre noen. uten en gang å la tanken om at noen ville bli knust streife oss ett sekund. uten en gang å tenke på konsekvensene.

konsekvenser var noe jeg ikkehelt hadde skjønt hva var. positive og negative konsekvenser. det fantes ikke i min lille verden av en enveiskjørt blindvei til helvete. i min verden var ting som det var. alt som skjedde, skjedde og alt som ikke skjedde var det ikke noe vits å bry seg om. jeg kunne ikke forandre på noe uansett. jeg levde i en verden der sannheten var basert på en liten jentes svarte tanker og alt de hadde å by på.



det var ikke noe mening med livet. ingen ting. ikke kunne man oppnå noe, man skulle jo dø fra all berømmelsen uansett. ikke kunne man føle lykken ordentlig. for meg var det ikke noe vits i å prøve. prøve å forstå. prøve å lære. prøve å samle kjærligheten andre folk gav til deg. ikke før HAN.

gutter hadde alltid vært et objekt i min lille verden. objekter jeg kunne leke med. objekter jeg kunne hale inn til meg med lasso og holde dem stramt inntil meg, sammen med alle de andre guttene. objekter jeg aldri ville lære å elske. gutter var ikke annet enn en ubetydelig person som skulle være med MEG. jeg hadde aldri tenkt på det på noe annet måte enn dette. ikke før HAN kom inn i bildet. kastet lys i skyggen av mennesket der jeg satt sammenkrøllet. åpnet porten til borgen min og steg inn som en sky av håp. gutter var kun et objekt for meg, men HAN var så så mye mer enn bare en gutt. det var det jeg ikke hadde forstått før nå. HAN var ikke bare en av gutta mine. HAN var en del av meg. den delen som ble visket utfor så lenge siden. den delen jeg hadde søkt i alle objektene, lekekameratene mine. Han var den delen av meg som jeg var stolt av å vise fram og si at "ja, dette er mitt!"




det er noe jeg ikke har fortalt. noe jeg ikke egentlig vil fortelle heller. det har ingenting med HAN å gjøre. eller det har vel egentlig det, men det har ingenting med Jesper... jo... det har med alt sammen å gjøre. det er ett av mine største problemer. et problem som ar vanskelig å bli kvitt. jeg kan vel si at jeg blir minnet på det hver gang jeg ser ned på armene mine. ser arrene etter ensomme timer på kveldene når ingen bryr seg om en liten jente. når ingen hører at hun gråter. når ingen ser at hun lider. da gråter armene mine. de gråter røde tårer som legger merker på det hvite håndklede. jeg vet så godt at det er feil, men jeg vet også at jeg ikke vil gi slipp på det. for det er en del av meg som får meg til å føle på gleden. en falsk glede, men allikevel en glede. føle lykkerusen strømme gjennom årene og ned på det hvite håndkledet. akkurat denne delen av livet mitt liker jeg ikke å snakke om. jeg liker ikke å vise det fram for verdenen rundt meg. jeg skammer meg over det, men allikevel er det en del jeg ikke vil gi slipp på. ikke før jeg er klar.

vit at jeg ikke gjør det fordi du sårer meg. men som en straff, fordi jeg sårer deg.

2 kommentarer

marika - mmarika.com

22.sep.2010 kl.14:36

SV: tusen takk for kommentaren:) ha en fin dag:)

"Sandra"

25.sep.2010 kl.17:03

Åeh, det var trist :C
Og du er kjempeflink til å skrive ^^ <3

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits