The dark side of the mirror

Jeg sto ovenfor valget mellom HAN og Jesper. Valget skulle være så enkelt. det var jo enkelt. det var jo bare HAN jeg ville ha, men hvorfor var det da så vanskelig å pakke sammen tankene om Jesper å si at det ikke vil bli noe mer av dette tullet vi driver med? jeg gråt inni meg. lydløse tårer. tanker som ikke ikke ville gi meg fred. valget skulle være så enkelt. men å såre noen var vanskelig. det hadde aldri vært et problem for meg før. å såre var en ting som hang etter meg som en hale. alle jeg gikk forbi ble pisket av dette monsteret jeg ikke hadde kontroll over. hvorfor brydde jeg meg da om Jespers følelser? det var på grunn av HAN. HAN hadde fått meg til å tenke på følelser jeg ikke visste eksisterte. lærte meg å skjenne på ensomheten og den mørke siden av livet. ikke bare vandre barføtt gjennom livet med et falskt smil om munnen og en iskald tåret gjemt i bakhodet.

"jeg beklager Jesper" hvisket stemmen min i sommervinden. "men det vil aldri bli noe ordentlig OSS. vår reise endre her" jeg fikk tårer i øynene, knep dem sammen og holdt dem tilbake. hva ville han svare? ville han gråte? ville han be om en ny sjangse? nei... "ja det er greit det, hvis det er det du vil så gjø vi det da. det er ikke så farlig." greit? ikke så farlig? jeg var skuffet. jeg forventet ikke at han ville falle til jorden å be på sine knær for meg, men jeg hadde da forventet litt mer enn dette. jeg forventet ikke at han ville sloss for meg, men jeg ville ikke at han skull dukke unna slaget mitt og late som ingenting. men sånn var det nå da.

Jesper var ute av bildet. jeg betø tydeligvis ingenting for han, så da betø han ingenting for meg heller. alt som betø noe var HAN. den kvelden var jeg helt alene. ensom og forlatt satt jeg der for meg selv stirret ned på armene mine. HAN visste om det. alt sammen, jeg hadde lovet HAN. aldri mer en rift i min kropp. jeg så bort i vinduskarmen. der lå den. djevel verk. blinket i nattelyset. skarp som følelsen av anger gjennom øynene. jeg savnet den. men allikevel ville jeg ikke. det var ingen vits å gjøre det. hvorfor skal jeg la de vakre armene mine lide for noe som ikke var meningen å gjøre. at pappa var som han var, var det ingenting jeg kunne gjøre noe med. jeg var bare 15 år gammel.  jeg satte meg ned for å skrive. følelsen som strømmet i årene mine. den vonde siden livet har å by på:"THE DARK SIDE OF THE MIRROR
dark hearts, empty souls - a terreble nightmare. So realistic. Feeling the tears on my face. The wind to my skin. Wet and cold. Watching lonely faces walking around in an endless sercil of life and death. My naked body shivers by a kiss from hell. I feel it on my lips. Burning down my throut. Into my stomic and all the way to my toes. Killing me piese by piese. It can take a week, a mounth, a year. A whole lifetime in 60 secnds. I'm living in hell on erth. The dark side of the mirror. The face is loocking back at me with eavel eies. Black toughts and a smile made by the devil. Lucifer. Dark hearts, empty souls - my life..."

Jeg ville ha HAN og HAN ville ha meg, jeg var bare redd for å gjøre den samme feilen igjen. og HAN ville jeg ikke miste, for det var noe spesielt med denne gutten. noe jeg hadde forstått den dagen vi møttes. bevist eller ubevist ble jeg dratt nermere og nermere vinduskarmen. se den ligge der i all åpenhet. vente på en skjelvende hånd som skal gripe tak rundt den. la den gjøre det den er skapt for.

den kvelden lot jeg være. jeg hadde lovet HAN. jeg vet det ville komme flere fristelser. flere tankefulle netter. men akkurat denne natten, ville jeg være sterk, for HANS skyld.

2 kommentarer

"Sandra"

27.sep.2010 kl.18:59

Du er så ufattelig flink til å skrive! ^^ <3

Ida-pusen

28.sep.2010 kl.16:47

tusen takk jenta mi!! <3

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits