en tåre

jeg gråter en tåre for hver enkelt tanke, en tåre for hvert minne, en tåre for hver person, en tåre for hvert skrik, en tåre for hver følelse. en tåre for HAN.

minnene klorer seg fat i sjelen min, gir meg ikke fred. ikke en god natts søvn. ikke en stille ro i kroppen min. jeg trenger en pause fra alt stress og mas som samles opp rundt meg som en høy mur av fortvilelse. en mur jeg ikke klarer å trenge gjennom, grave med under eller klatre over. muren vokser seg høyere og høyer, breere og breere. det er kun HAN og ingen andre som klarer å hjelpe meg. kun HAN som kan løfte stenene ned fra muren og lage en gleppe der lyset kan trenge gjennom og inn til meg.


(well... I try...)

jeg føler meg litt ekstra ensom for tiden. jeg klandrer HAN ikke, for han skal få lov til å drive med sitt. HAN har en hobby og det må jeg respektere, og jeg gjør det. men følelsen er ikke lenger den samme blandt vennene mine. før elsket jeg å være med dem, men nå vil jeg bare være med HAN hele tiden. er ikke HAN med er det ikke noe gøy og tomheten begynner forsiktig å gnage i meg og tar større og større gjafs og spiser meg fra innsiden. jeg bare savner HAN så utrolig mye. jeg savner HANS nærhet. jeg trenger den trygge følelsen jeg får av å bli elsket og passet på av HAN. jeg er redd for at om jeg ikke får det fra HAN, vil jeg igjen søke det hos objektene mine. i andre gutter. jeg er så redd. jeg har lovet HAN at det ikke skal skje, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å holde det løfte, men når HAN ikke ser meg gråte den ene tåren for HAN og heller ikke noen av de andre tårene  føler meg meg på en måte etterlatt. tråkket ned i grøftekanten og ikke savnet. når jeg i tillegg nesten kke hører fra HAN på en hel dag. ikkehører stemmen HANS et sekund og kun 3 korte meldinger så er det ikke akkurat en god følelse som klemmer rundt hjertet mitt.


make it stop!

jeg bare savner HAN. jeg lover jeg skal ikke gjøre noe tull med andre gutter, men jeg kan ikke love at lysten ikke er der. jeg føler den ikke enda, men jeg vet den finnes og jeg vet hvordan den føles. og en eller annen dag vil den lyse i øynene mine. jeg bare håper på at den dagen er HAN hos meg og kan fortelle meg at det er en følelse jeg ikke skal være redd for, at det kun er et savn. at jeg savner HAN.

jeg gråter en tåre for hver hver enkelt tanke, en tåre for hvert minne, en tåre for hver person, en tåre for hvert skrik, en tåre for hver følelse. en tåre for HAN. 
ARMENE MINE GRÅTER EN TÅRE FOR HER TÅRE JEG GRÅTER ...

4 kommentarer

"Sandra"

10.okt.2010 kl.13:21

Er ikke bra at armene dine også gråter, men jeg skjønner deg, har det litt sånn selv.. :C
Nå skjønner jeg litt mer, egentlig, etter å ha lest dette innlegget..

Ida-pusen

10.okt.2010 kl.14:37

du forstår nok mye mer ettersom tiden går lille venn. er så mye mer enn bare dette!

Natasha

11.okt.2010 kl.20:20

Du skrive bra noveller ;o
Men får håpe at d ikkje e sant
når en settjer kjærst'n foran venna
ingen gjør no sånn

Ida-pusen

11.okt.2010 kl.23:40

jeg vet, det er ikke en bra ting å gjøre, men om du ikke skjønner hva denne personen som er "jeg" i min historie mener, så tror jeg neppe du har elsket noen. i hvert fall ikke så høyt!! ikke negativt ment eller noe assa, men det kan være litt vanskelig å forstå. "jeg" setter heller ikke HAN forran vennene sine. er ikke sånn at "jeg" dropper avtaler "jeg" har med vennene sine fordi "jeg" heller vil være med HAN. det hadde vært dårlig gjort, men når "jeg" er med vennene sine får "jeg" ikke lenger den samme gledes-følelsen som "jeg" fikk før HAN kom inn i bildet, det er det "jeg" prøver å få frem.

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits