redselen for å miste noen

HUN er min aller beste venninne, men noen ganger driver HUN meg til vannvidd. ja jeg er utrolig glad i HENNE såklart. HUN er jo min aller aller beste venninne. vi har vært bestisser i 9 år etter jul, men innimellom får jeg følelsen av at det aller beste hadde vært å bare droppe HENNE helt. glemme tanken om 'HENNE, men jeg vet savnet hadde blitt for stort. det er rett å slett en følelse jeg ikke hadde klart å håndtere. hadde ikke visst hvordan jeg skulle oppføre meg og alt hadde blitt et eneste kaos av redsel, sinne, angst, frustrasjon og alle andre følelser stappa inn i et lite sekund og jeg vil miste meg selv i et rop om hjelp.

hun er min beste venninne

noe av problemet er at HUN har et temperament du ikke aner hvor kommer fra. en så bitteliten, "uskyldig" og søt jente bare brøler ut av ingenting "DIN JÆVLA HORE!" å det eneste du har gjort var å lokke en dør fordi du skulle skrive av det som sto utenpå døra og ikke visste HUN skulle inn. slike ting frustrerer meg. ikke det at akkurat det er en så veldig stor ting, men det går inn på meg. at min aller beste venninne klarer å si slike ting ut av ingenting.

det sinne HENNES kommer ut på forskjellige måter og i forskjellige retninger. HUN kan være smådeppa eller sur fordi noen har sagt eller gjort noe på msn som hun ikke likte noe særlig, jada det er greit, men så sitter jeg da inne på rommet mitt med kjærsten min, HAN og koser meg masse. vi er i kjempegodt humør. vi sitter på vær vår pc og driver med vårt siden jeg er nødt til å gjøre ferdig og øve på et spansk foredrak som jeg skal ha i morgen. jeg blir litt småfrustrert fordi jeg ikke helt får det til og føler jeg misslykkes fullstendi så da skriver jeg på facebook "fy faen!! jævla drittt spansk-foredrag -.-' verste er at stakars gutten min må sitte å høre på :@ ÆSJ!!!" jada jeg var sur da jeg skrev det, men det var da vel ikke så ille var det vel? jeg var bare irritert og frustrert og i det ene øyeblikket av frustrasjon klarte jeg å skrive et par få ord som jeg tydeligvis ikke skulle skrevet.for etter en stund kommenterer HAN at jeg sikkert kommer til å klare det og prøver å få meg i bedre humør, selv om HAN også sitter rett foran meg. jeg smiler og blir fort i bedre humør for kjærsten min er nemlig helt utrolig nydelig! luttserlig, ut av ingenting kommer en kommentar fra HENNE som sier at HUN mener at HUN har det så mye verre enn meg med spansken fordi HUN er i huse sitt, og at det ikke er foredrag i morgen siden vi har fagdag, men HUN var ikke engang i den timen da læreren sa det var fagdag og at på slutten av dagen så SKULLE VI HA FOREDRAG.

jeg ble litt små sjokka, den kommentaren kom ut av ingenting. så sa jeg at, jo, det er foredrag i morgen og at jeg hadde fortalt henne det allerede, men det nekter hun å sier at læreren er fucka i trynet og nekter t vi har foredrag. HUN kan umulig nekte at vi har det for HUN var ikke der når læreren fortalte det en gang. i tillegg så skrev HUN *dumt blikk* hva mener HUN med det? jeg sa bare at det var foredrag, hun er sinna og da går det utover meg og HUN skal gjøre det til MIN skyld at HUN er sur. at det er JEG som gjør HENNE sur. noen ganger begynner jeg å lure på om HUN er kronisk sur eller noe.

HUN er min beste venninne

jeg sier at jeg ikke gidder å snakke med HENNE når HUN er i det humøret HUN er i for da blir nemlig alt min skyld og HUN nekter å prøve å forstå at HUN kanskje overregerer for ingenting. jeg sier at "JO, vi har foredrag i morgen, og JO jeg sa det" å så kommer det. kommentaren som gjorde at det klikka for meg. jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. HUN mener ikke det HUN sier nå, gjør HUN vel? det var så ut av det blå at det er ikke mulig. "hva faen? nei ikke snakk med meg da.. hvis det liksom er så ille -.-'' vi ble jo enige om å ikke diskutere mer.. men når du lar det gå så mye utover meg at du ikke kan spansk, da gidder jeg ikke ass.." lar jeg det gå utover HENNE at jeg ikke kan spansk. det jeg sa var at jeg ikke fikk det til i en kommentar på Facebook, hvordan i all verden kan det gjør at det går utover HENNE... gidder ikke mer? gidder ikke hva? hva mener HUN med det? jeg holdt på å dø på meg....

senere sier HUN "orker ikke snakke når jeg er pissed selv..." der kommer jo tilståelsen uten at HUN engang legger merke til det. HUN vet så godt at HUN klikker for ingenting når HUN er sur, da burde HUN skjønne at det ikke er min skyld og at HUN burde roe seg litt ned.... men neida... så fortsetter det. til det blir 22 kommentarer. da sier HUN at HUN ikke gidder å skrive mer og legger til spydige kommentarer, og jeg svarer jo såklart når HUN skal være frekk. å da blir HUN enda mer sur fordi jeg ikke slutter å skrive når HUN prøvde å avslutte samtalen. SORRY VESLA, men ejg skrev i den ANDRE kommentaren at jeg ikke orka å snakke med HENNE når HUN var i det humøret for da vet jeg så godt at jeg ikke kommer innpå HENNE på noen måte.

HUN er min beste venninne.

HUN har også fortalt hemmeligheter videre til andre som var "top seacret" gått rundt å fortalt om sex-livet mitt og slike ting til folk jeg knapt skjenner. pluttselig får jeg høre en kommentar om noe de ikke skal vite noenting om. så spør jeg hvem de har hørt det fra og de svarer "HENNE" og HUn sier at jeg forteller hemligheter videre? fordi jeg fortsatte å fortelle en historie om HENNE og eksen HENNES som ho faktisk til å med begynte å fortelle. hva skjer med det?

jeg blir så sur på HENNE at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre noen ganger. har lyst til å bare slå HENNE ned og se henne ligge på bakken å vri seg i smerte, slik jeg gjør inni meg når HUN er mot meg på den måten HUN er...

HUN er min beste venninne.

noen ganger føler jeg HUN egentlig er sjalu på meg. HUN sa før at jeg skrøt av at jeg hadde så mange gutter hengende rundt meg fordi jeg fortalte HENNE hva jeg hadde gjort når jeg var ute med vennene mine og morsomme ting vi hadde snakket om på msn. jeg kan da ingentig for at jeg har så mange guttevenner. jeg klarer ikke  få ordentlig kontakt med jenter. jeg vet ikke hvorfor men det bare er sånn... å da mener HUN at jeg skryter, det skjønner jeg ikke.... HUN mener også at jeg har sagt masse dritt om kjærstene HENNES og at mine er så mye bedre enn HENNES osv.. men det kan jeg absolutt ikke huske. og HUN har hatt den samme kjærsten mange år, mens jeg da er en sånn en som ikke klarer å forholde meg til bare en gutt. og hopper litt frem og tilbake mellom mange. jeg kan ikke noe for at HUN mener at jeg har bedre kjærster enn HENNE. det er ikke min skyld. hvis du vil jeg skal slutte å snakke om gutter, slutte å fortelle morsomme og positive ting om meg selv til deg, så SI DET!

det er så mye mer jeg kunne fortalt, men jeg lar dette være for nå, for ikke å gjøre HENNE mer sur enn det HUN blir når HUN leser dette. men jeg må si at følelsen HUN gir meg ikke er en god følelse. HUN får meg til å føle at jeg er en forferdelig venn fordi jeg får lov til mer av mamma, enn HUN og jeg han flere guttevenner og fordi jeg ikke bor på en gård midt ute i skogen. det er ikke noe jeg kan noe for. men alikevel klarer HUN det vær jævla dag.

HUN gir meg følelsen av å vær for dårlig, ikke bra nok. HUN forteller meg indirekte at jeg er et dårlig menneske og at jeg bare oppfører meg som dritt. noen ganger når jeg tenker over det ser jeg pappa i HENNE. HUN skal alltid gi meg dårlig samvittighet for HENNES feil og mangler. jeg sier ikke at HUN har mange av disse feilene og manglene, men det at HUN legger skylda på meg. jeg gråter ofte av frykt for å miste HENNE, men noen ganger tenker jeg at det hadde vært for det beste for os begge, men innerst inne vet jeg at jeg ikke hadde klart det.  fordi

HUN er min beste venninne

6 kommentarer

Gekken

13.okt.2010 kl.23:08

dyyyyyyyyyypt x3 hehe, skal prøve å se saken fra begge sida i, i står på sidelinja, men d va godt skrevet, likte slutten best :)

Ida-pusen

13.okt.2010 kl.23:11

takk ^^ i slutten fortalte jeg mest følelsene rundt det og ikke det som faktisk skjedde. mer tanker enn historie på en måte :) hvis noen trenger tips til hvordan skrive en engasjerende tekst xD

du er alltid sånn du Gekken. at du skal være den "voksende" og den som er så rettferdig ;K du er flink. stolt av deg ;) <3

Gekken

13.okt.2010 kl.23:18

hihi ;D ty :3 men i e vell eldst anyways xD og rettferdighet vil seire ;) motto! :D høhø xD

Ida-pusen

14.okt.2010 kl.05:59

ja du har vel egentlig rett xD du er en god venn du Dag Eirik :D

Sandras liv

16.okt.2010 kl.22:01

Eyh ;O

Bare en ting jeg reagerte på: det med sexlivet ditt, bør du kanskje tenke på før du skriver det på nettet. Liksom, når du ikke engang vet at det er sant fordi den ene personen du knapt kjenner juger.. ;)

Ellers bra skrivd.. :P

Til Gekken: Best å holde seg på sidelinja ja.. :P

Ida-pusen

17.okt.2010 kl.11:00

men det er jo ikke bare den ene gangen du snakker om som jeg mener da, det har skjedd FLERE ganger ...

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits