god jul'a...

tja.. hva skal jeg si? jeg vet ikke om jeg vil si jeg savner det, for jeg gjør jo ikke det... på en måte. kanskje litt? jeg vet ikke. hva er jul? jo det skal jeg si deg, OVERVURDERT! de sier at jula skal være en tid for fred, stillhet og kose seg med familie og venner. IN MY ASS! først må vi bruke tusenvis av penger på gaver til folk som de egentlig ikke ønsker seg og etterpå drar vi ned alle nissene fra årene før for at de skal stå oppe i en måned. hele desember stresser man med mat, penger og tid som vi aldri ser ut til å ha nok av. alt blir sterss og kjeft fra alle kanter. og plutselig dukket det opp en gave du ikke trodde du skulle få å du må løpe å kjøpe enda en for de pengene du absolutt ikke har. julestemning? yeah right...vet du hva? FUCK IT. jula er et helvete. punktum! det er som om jeg snart holder på å eksplodere. jeg kødder ikke. i går var julaften og jeg satt å holdt på å grine hele kvelden. broren min åpna gaven fra meg. "var den no' fin da?" spurte mamma og smilte. "nei egentlig ikke..." svarte den lille jævelen. jo takk småen! jod mat, joda, greit det. men vi spiser jo den samme fuckings shitten i en hel måned jo. "yey jul!"

bursdag rett før jul? ojaa der har du meg. 18. desember. ikke kom her å fortell meg at det blir enda mer stress a? å pesielt de to siste gangene. 2 julaftner og 2 voksenbursdager pga skilte foreldre. yey -.-'jeg vul bare legge meg ned å gråte vekk all frustrasjonen. jeg kan ikke engang forklare det. jeg vet ikke hva som er galt med meg. jada det er bursdagen min, jada det er julaften, nyttårsaften, ball you name it... jeg har aldri god stemning, det er ikke noe gøy å alltid føle seg uttafor, etterlatt, alene.. det er ikke noe gøy og alltid føle at man er den ene som ingen ser, som sitter alene i et hjørner og forsvinner lenger og lenger inn i ingenting til man til slutt går i ett med tapeten. der har du meg vet du. i ett med tapeten.

GOD JUL'A...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits