jeg prøver så godt jeg kan jo...

I blant blir ting litt for mye. ting blir for vanskelig å takle alene, på egenhånd. ting skjer litt for fort og du rekker ikke helt å få med deg hva som skjer. det suser liksom bare forbi og rett opp i hue på deg sammen med resten av rotet du ikke har styr på. du forstår ikke hva som skjer før det er for sent. rot.

det er ikke lett å være liten å forsvarsløs når absolutt alle står rundt deg med våpnene fulladede og fyrer løs på deg alt de makter. hva skal du da gjøre? skyte tilbake? gjemme deg? med lav selvtillit er det ikke lett å slå tilbake. stå opp for deg selv å fortelle folk rett ut hva du synes om behandlingen de gir deg.  da er det letteste å bare stenge seg selv inne. krype inn i skalle sitt. låse portene. bare være lille frøken ida en liten stund, for meg selv og bare la lt annet bare skje som det skjer.jeg har lenge nektet meg selv å få hjelp. jeg har liksom alltid vært den personen som alle kunne snakke med og stole på. jeg har sittet oppe til 5 på morgenen kveld inn og kveld ut for å hjelpe vennene mine. jeg har slitt noe helt utrolig selv, men har alltid satt andre før meg. jeg hjalp kanskje deg en gang også? kanskje faren din slo deg? kanskje typen din slo opp? kanskje du kutta deg? kanskje du ble mobba? kanskje bestevenninna de hata deg? kanskje ho du var forelska i var med en annen? ikke vet jeg, men nå er kanskje alt mye bedre? og hvem av dere er det som snakker med meg nå? hvem av dere er det som spør meg hvordan jeg har det og er her for å hjelpe meg? hvem av dere bryr dere? jeg satt våken på msn og snakket med 20 personer samtidig om deres problemer. men nå? nei nå er jeg for meg selv med mine. alle har kommet seg videre og jeg sitter igjen alene og ikke klarer å trappe opp på stigen mot et bra liv. hvorfor?

jeg har ikke latt folk komme ordentlig inn på meg. jeg har ikke latt folk få vite hvordan jeg har det, hvordan jeg føler det. jeg er liksom ho lille søte som du kan droppe og snu ryggen mot, men som likevel er der for deg når du kommer gråtende tilbake fordi noen har vært slemme mot deg. selv om du knuser meg vil jeg altid være her for deg så godt jeg kan. jeg prøver...nå er det nok. jeg har for mye på mine egne skuldre til å kunne holde børen til en hver person som trenger det i tillegg. jeg prøver, men det går bare ikke. vil du inn i mitt hode? vil du vite? vil du forstå? beklager, men det går ikke om du ikke prøver. det er få personer som forstår meg. men jeg prøver. jeg har blitt forlatt for mange ganger. jeg lar ikke folk komme inn på meg lenger, jeg tør ikke.

jeg skulle egentlig skrive ned alt som skjer med meg for tiden veldig fort nå. men det var visst ikke så lett som jeg trodde... 
jeg bre sitter å gråter og gråter. jeg karer ingenting. jeg skriver mange linjer med setningen og blir ikke fornøyd. jeg klarer det ikke. hjelp meg!! :S

hele livet har pappa vært en plage.... nei unnskyld jeg klarer det virkelig ikke ... jeg gråter meg snart i hjel.. unnskyld "/hjelp meg?

11 kommentarer

Susanne

16.jan.2011 kl.00:37

jeg har jo prøvd, Ida.. men du vil jo ikke fortelle.. det er ikke så lett for meg å kunne komme innpå deg.. men takk for at du var der for meg da jeg hadde det tungt, men jeg føler du mener jeg er utakknemlig.. men jeg prøvde jo :(

elineogsusanne

16.jan.2011 kl.14:49

En ting: Hvordan skal vi klare å være der for deg, når du sier du heller prater med Ole, sier du har det bedre med det, at du heller vil være med han hele tiden?

Jeg vet at folk prøver. De prøver selvom alt ved deg sier at det er nyttesløst og selvom du ikke gidder å ta imot hjelp.

Det er mulig dette innlegget er riktig retta til noen av vennene dine, men IKKE alle, Ida. Jeg syns det er dårlig gjort av deg å få det til å virke sånn..:/

Ole Martin

17.jan.2011 kl.20:59

Jeg synes dere gjør det dumt i å begynne å snakke negativt her jenter. Ida prøver, hun synes bare det er vanseklig å snakke om ting.. Hun skriver her for å få det ut..

Eline: Mulig folk kan føle at de er siktet til alle, men de som prøver burde skjønne att de har prøvd og ikke ta seg nær av det..

her er det dere som overdriver. dere gjør det ikke bedre. når jeg sier dere, sikter jeg til DERE TO Eline og Susanne.

cutestranger

19.jan.2011 kl.09:52

det ekke alltid lett å ta igjen, men du kan ikke la alle gjøre som dem vil... jeg vet du er mye sterkere enn det ?

som ole sier !

drit og dra a ! er det bare typisk jente bitch piss dere skal drive med så kan dere henge dere....

men du trenger ikke gjemme deg ! kom deg ut ! løøøøøøøøøøøøøøp!

Susanne

19.jan.2011 kl.13:30

Det er mange forskjellige meninger her, men for å si det sånn poenget er at jeg ble litt såra av dette, og da kommenterte jeg dette.. og jeg overdriver ikke. Jeg liker ikke å bli fremstilt på denne måten, og det vi skrev er jo sant. Det er ikke vondt ment mot Ida, bare at hun noe som såra meg, og det er ikke helt relevant i forhold til at jeg gjerne vil være der for henne, og jeg prøver!

Ja, Ida er sterk og det vet jeg, og det var ikke vondt ment, men jeg trekker ikke tilbake det jeg sa for det står jeg for og mener fortsatt. Jeg har heller ingenting å unnskylde meg for! Skal Ida få det ut her, så kan jeg kommentere også!

Jeg prøver å ta det voksent, men det koker nesten litt over for meg når folk jeg ikke kjenner dømmer meg, og ber meg om å henge meg. Men let's be real:

1. Du vet ikke hvordan situasjonen er.

2. jeg er ingen bitch, ikke Eline heller, langt ifra!

3. Jeg henger mange steder jeg, i byen, hjemme, hos venner:)

Voks opp, please!

Og ikke noe vondt ment til Ida! Absolutt ikke...

Eline

19.jan.2011 kl.23:18

Velger å ikke kommentere her jeg, siden jeg og ida har prata sammen og er venner. Og hva dere andre enn Ida mener, har betydning lik 0 for meg da..

Bare en liten ting: Bitch meg i rævva. Du kjenner ikke noen av oss eller situasjonen, da kan du heller ikke uttale deg.

Ida-pusen

20.jan.2011 kl.15:07

SV: til alle sammen!

1- dette innlegget var egentlig ikke ment til noen av dere. det var ment til venner som jeg ikke har lenger. som jeg ALDRI er med elle noen ting. både Eline og Susanne er her for meg, jeg vet jo det, men det hadde vært rart hvis jeg hadde skrevet under : PS. dette innlegget er ikke ment til. Susanne, Eline +++

2- jeg vet jeg ikke gir dere sjansen. men jeg føler bare at siden jeg ser dere enten på skolen eller på jentekvelder, fester, bursdager osv. så vil jeg ikke ødelegge den tiden vi har da liksom. da vil jeg heller at dere skal ha det morsomt, får jeg får så dårlig samvittighet hvis jeg skal begynne å gråte og sånn. da ødelegger jeg jo liksom hele kvelden.

3- Enig med at det å fortelle at dere skulle henge dere var litt ekstremt, men hun ble nok bare litt irritert for hun vet en del om hvordan jeg har det og hvordan jeg takler ting. hun vet faktisk mer enn dere tror, for jeg skjenner henne faktisk litt

4- jeg er fortsatt veldig glad i dere alle sammen <3

5- susanne, jeg er veldig glad i deg og det var virkelig ikke meninga å såre det. det var ikke retta mot deg. jeg vet du bryr deg og jeg vet jeg kan spørre deg om hjelp og jeg vet jeg er vanskelig å nå inn på. men du skal vite at jeg prøver <3

Agnethe

18.feb.2011 kl.09:10

snakk med oss da Ida, vær så snill!

jeg spørr deg om ting går bra fordi jeg lurer på hva som skjer nå, vi er jo ikke så mye sammen lenger og jeg vil bare vite hva som foregår, men så sier du sånne ting som at alt går helt fint.

Også leser jeg bloggen din og blir helt sjokka...

Jeg vet det er vanskelig å snakke om sånne ting, men vi er her for deg og det kan hende du vil føle deg bedre ved å snakke om det til oss også.

Agnethe

18.feb.2011 kl.09:44

snakk med oss selv på jentekvelder Ida!

vi vil bare vite hva som skjer og hvordan du har det. Jeg ville blitt så blitt så letta over at du ville snakke med oss. Vi er jo her for deg.

idamarieandersen

01.mar.2011 kl.12:40

Agnethe: tusen takk Agnethe! <3 jeg vet jeg ikke forteller dere så mye, men jeg har vanskeligheter for å opne meg og snakke om ting som er vanskelig. jeg er ganske stolt over meg selv, bare det at jeg forteller det til Ole Martin. men vit at jeg prøver og er vedig glad i deg <3 ^^

idamarieandersen

01.mar.2011 kl.12:42

Agnethe: jeg har store vanskeligheter for det. jeg vet det blir lettere for dere, og kanskje lettere for eg også. men det er ikke så lett. det er at vanskelig tema for meg og jeg vet at det er vanskelig for dere også. men tusen takk :) jeg er glad i dere ^^

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits