Jeg er ensom i mengden

I can't handle the pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison
I'm cut by a knife
Of your devotion

(Nomy - We fall)

 <--- Maleri


Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre lengere. jeg føler at vennene mine drar fra meg. at de er dritt lei av meg. at de ikke orker og gidder mer. jeg føler at de gjør dette mot meg, med vilje. jeg hatrer meg selv for i det heletatt å tenke tanken. DU, DERE!!! dere gjør ikke dette mot meg, jeg vet det. men når lille meg er inne i de sprø tankene mine, når jeg er helt uytenfor meg selv, da er det ikke lett å se ting fra et annet perspektiv.

Jeg vet det er min egen skyld at jeg mister dere. at jeg selv velger HAN ovenfor dere. men det er ikke helt sånn det er heller. jeg velger ofte HAN fordi jeg trenger det. jeg trenger å kunne gråte i timer uten at han blir lei eller legger skylden på meg. jeg trenger at han sier han er stolt av meg for det jeg har klart å oppnå isteden for å rakke ned på de tingene jeg fortsatt sliter med. jeg trenger ikke at jeg skal ødelgge godstemningen dere jentene mine har en jentekveld for at dere skal høre på meg klage over hvor "ille" jeg har det.jeg har det veldig tøft for tiden. bare det å skulle bære sekken min til skolen er en stor utfordring for meg. jeg har ikke styrke og utholdenhet til noen ting for tiden. jeg prøver så godt jeg kan, men jeg vet jeg feiler, jeg vet jeg ikke er perfekt og jeg vet jeg krever mye av dere alle sammen. jeg skulla bare virkelig ønske at alt ble bra, jeg. at jeg slapp å gå til helsestasjon en gang i måneden. at jeg slapp å måtte velge dere bort fordi jeg ikke takler å føle meg utenfor. at jeg slapp å legge så mye press på dere alle sammen. at jeg slapp å slite med de enkleste og simpleste ting. jeg skølle ønske alt bare gikk sin vei.
I CAN'T HANDLE THE PAIN !
jeg legger ikke skylden på dere. dette er ikke deres feil. dette har alltid vert i meg. jeg er vel bare en god skuespiller? jeg har skjult hva jeg egentlig føler og tenker så lenge jeg kan huske. Helt siden jeg var den lille jenta som gjemte seg inne i røret på Våk barnehage hvær eneste dag, hele dagen, har jeg alltid følt meg alene, utenfor, andeledes. det er ikke noe spesielt ved meg. det er ikke noe galt ved meg heller. jeg har alltid følt meg ensom i store mengder, utestengt og glemt.  jeg er bare innelukket og tør ikke helt å gjøre meg selv sårbar.

Å leve gjør deg sårbar.
Derfor velger mange å holde seg i live,
fremfor å leve.jeg har skrevet mange lapper, dikt og brev som er brent, kastet og glemt, som aldri ble vist til noen. og jeg er ferdig med det nå. nå skal jeg komme meg ut av dette og det skal jeg gjøre SAMMEN MED DERE, for jeg klarer det aldri på egenhond. jeg vet jeg stenger meg selv inne og kanskje ikke forteller dere hele sannheten om hvordan jeg har det, men jeg er bare ikke helt klar enda. bare gi meg litt tid, så kanskje.

Jeg valgte å starte dette innlegge med et refreng av Nomy fra sangen "we fall" fordi det er sånn jeg føler det for tiden. jeg klarer ikke helt å takle smerten og tyr da til mer drastiste tilltak mot meg selv for å prøve å lindre den psykiske smerten, om det så bare er i noen minutter. jeg får det vonde ikke til å forsvinne ut av meg. jeg klarer ikke gråte bort smerten på en måte. jeg klarer ikke helt å takle livet mitt for tiden når hele verdagen, alle kvelder, morgener, ettermiddager, netter og formiddager går med på å tenke disse forferdelige tankene som surrer og roter seg sammen, og at the end of the day, så kan jeg ikke forstå dem på noen måte. KAOS.

UNNSKYLD <3

11 kommentarer

BENEDIKTE

01.mar.2011 kl.11:18

fin blogg!:)

håper du får en finfin dag! søtt med kommentar tilbake ;*
Kanskje det er bedre for deg å ikke binde deg til mennesker? Mange som har det bedre med seg selv når de ikke har så mange venner som de må forholde seg til. Det kan slite ganske mye på en...

idamarieandersen

01.mar.2011 kl.12:36

BENEDIKTE:tusen takk :) kommentarer tilbake skal bli x)

idamarieandersen

01.mar.2011 kl.12:38

peony: ja det kan godt hende. men jeg er så glad i dem alle sammen. jeg har en veldig, veldig god venn og foreløbig er det bare HAN jeg snakker med, men jeg vet de andre ville satt stor pris på om jeg snakket med dem, men takk for tipset :)

MyHopelessLife

02.mar.2011 kl.12:53

Huff skjønner at det fort blir fullt kaos. Men du skal vite at du er ikke alene, det er flere flinke skuespillere her ute som skjuler sine følelser :) I feel your pain!

idamarieandersen

03.mar.2011 kl.08:16

MyHopelessLife: ja jeg vet det er veldig mange der ute som heller ikke liker å fortelle hvordan de har det, MANGE fler enn man skulle tro. tusen takk :)

Susanne

06.mar.2011 kl.01:02

Vi ville av hele vårt hjerte gjerne sittet med deg en hel jentekveld for at du skal få snakke ut, vit det!

idamarieandersen

06.mar.2011 kl.13:49

Susanne: det er godt å vite :) men jeg får meg bare ikke til å gjøre det. er så glade i dere alle sammen vet du vel ^^ <3

Agnethe

10.mar.2011 kl.12:45

Men gjør det Ida! bare snakk med oss..

vi er her for deg alle sammen og vi og fortjener å høre hvordan du har det. Men vi skal jo selvfølgelig ta intiativ til å snakke med deg men ikke vær redd for å åpne deg selv. Vi er jo vennene dine og vil selvfølgelig bare hjelpe deg med det vi kan :)

idamarieandersen

14.mar.2011 kl.13:12

Agnethe: tusen takk lille mor ^^ jeg blir veldig glad når jeg hører (leser egentlig xD) sånne ting. jeg er glad i deg <3

Agnethe

14.mar.2011 kl.13:52

glad i deg og Ida og det er nettopp derfor du må snakke med oss, fordi vi bryr oss veldig om deg.<3 Det hjelper, det lover jeg deg :)

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits