Refreng

Jeg sitter stille inne på rommet mitt. det er kaldt og mørt og klokken min viser 04:48. jeg skulle ha sovet for flere timer siden. og jeg skal stå opp om bare èn. "faen!" utbrøler jeg. men hva skal jeg gjøre da? jeg er utslitt og vil egentlig bare vekk. bort fra alt ting. ikke dø. bare sove. VELDIG LENGE. helt til all den dritten er over. og så reise til et sted hvos ingen kjenner meg. hvos jeg kan være bare meg. bare lille Ida uten at noen ser meg for den jeg var for lenge siden mens de sier "du var så mye søtere før" eller "jeg savner den gamle Ida" osv. jada jeg skjønner! jeg har kanskje forandret meg. blitt mindre fargerik? blitt innestengt? unnskyld, men sannheten er at jeg vil bare presse hele lille meg inn i en liten konvolutt og sende meg selv av gårde til uskjente land med uskjente mennesker. jeg vil BORT.mens jeg satt der begynte hjernen minå tenke. og det summet en svak melodi inne i hode mitt. en melodi jeg alltid har likt. mens jeg satt og hørte på musikken i hodet mitt begynte jeg å synge mine egne linjer til denne samngen jeg likso så godt. og her er refrenget på den sangen:

I wanna fly to the worlds end
I wanna hide behind the moon
I wanna kiss you beond the sky
Just wait we'll be there soon

I want the rainbow to be my bed
I wanna bath inside the rocks
I wanna sleep abow the stars
I ceep my feelings in a boxdu tenker sikker. "åh, enda en fjortis sang" men hallo, jeg satt å skrev inne i hodet mitt. og den har en dypere mening. du får vel bare tolke den selv for jeg har ikke tengt til å forklare noen ting for deg, sorry.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits