det å gjemme sorgen bak et vennskap

vennskap er en av de kraftigste kreftene i hele verden. i mine øyne er det kun to krefter som er sterkere, og det er kjærlighet og hat. ekte kjærlighet vil det aldri være noe som kan slå. for hvis det er ekte kjærlighet vil man amldi skilles fra hverandre og ingenting kan komme imellom dem. hat er den nest sterkeste kraften fordi jeg mener at nei, man kan ikke gå fra å elske noen (hvis det er EKTE kjærlighet) til å hate noen. men ja, du kan gå fra å hate noen til å elske noen. i mine øyne. mens vennskap derimot kan gå fra vennskap til hat eller ekte kjærlighet.

venner er noe av det viktigste du har. det er mennesker du kan ha en hyggelig tid med uten å nødvendigvis måtte sitte å fortelle alt som plager deg. dere kan ha det gøy og glemme alle de fæle tankene som vanligvis svirrer rundt deg. de viskes ut og erstattes med vitser, kommentarer og en sær humor som bare funker dere imellom.


bilde tatt av: http://saikomad.blogg.no/

ikke alle vennene dine er nødvendigvis nødt til å vite alt om deg. dine aller, aller beste venner vil nok alltid føle en trang til å vite hva som er galt når du ser lost ut i rommet istedenfor å le av en av de tåplige, interne kommenarene. og det er sånn det skal være. de aller nærmeste skal vise at de bryr seg. selv om dere er i store mengder med venner så skal h*n se at du har det vondt. om reaksjonen kun er en klem eller et trøstende blikk som sier: "jeg vet du ikke har det så bra nå, men vi kan godt ta det senere". det er så deilig å vite at noen bryr seg så mye og forstår at innimellom lar man det ligge og har en "happy" time isteden.

så har vi også de vennene som ikke vet alt om deg. de som ikke ser på deg når du tenker vonde tanker eller ikke ser at den kommentaren de akkurat sa, gikk inn på deg. men det er også en god følelse. å vite at de bare overser det. at de ikke alle legger merke til det stumme blikket ditt som sier: "no, you didn't".det er en deilig følelse å være omringet av de beste, nest beste og nye vennene dine. at noen forstår deg, noen kjenner humoren din, og noen skulle ønske de gjorde en av delene. det å kunne le og kose seg selv om værdagen er et rent kaos og værden raser sammen er godt. en utrolig god følelse. å bare kunne sette kaoset, smerten og lidelsen på pause en stund og bare kose seg, bygge opp selvtilliten og ikke tenke. ikke et eneste sekund. deilig og avslappende.

med dette vil jeg si tusen takk for i går alle sammen. dere aner ikke hvor mye den dagen gjorde for meg. er så glad i dere. <3

8 kommentarer

GBF mr sh

07.mai.2011 kl.13:08

Glad i deg også søta ;) er alltid kos å være med deg ^-^

idamarieandersen

07.mai.2011 kl.13:45

GBF mr sh: tihi :D kjempeklem til masørmesteren ^^

eliiine

07.mai.2011 kl.14:31

Love you, lillevenn <3

idamarieandersen

07.mai.2011 kl.18:33

eliiine: love you too søta <3<3

linda

09.mai.2011 kl.14:27

Syns det var kjempe kos selv, love you ida <3

idamarieandersen

10.mai.2011 kl.07:02

linda: ja det var det, sant <3

kjempeglad i deg også lillemor ^^

liseliten

18.mai.2011 kl.21:41

Så herlig innlegg! Venner. Hva skulle man gjort uten :)

idamarieandersen

19.mai.2011 kl.10:46

liseliten: jeg vet :) de er utrolig gode å ha i triste stunder. håper bare jeg ikke legger for mye på noen av den "/ men hvis de er sanne evnner så burde de tåle det, og hvis det blir for mye, kan de si i fra :)

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits