for how long?

livet går opp og ned, og akkurat nå har jeg en liten opp periode. det gleder meg veldig, men hvor lenge den varer, det er jeg ikke helt sikker på. det stikker i magen bare ved tanken på at det snart er over. i morgen? om en uke? om en måned? om et år? jeg aner ikke hvor lenge, men jeg vet at det ikke vil vare. jeg vet at etter en lengere periode med opp-dager kommer rene helvete. et værre helvete enn det som var før. og så blir det sakte men sikkert bedre igjen.kanskje.

jeg tenker ofte på hvor lett det er å komme i dorlig humør. bare en liten kommentar kan snu hele dagen opp ned. kun et blikk kan knuse meg fra innsiden. spise sjelen min bit for bit og sette knute på ondskapen. så skjør.jeg er som et fiskesnøre. du kan rive og slite i den. du kan dra alt du kan. men den vil ikke ryke. du kan så vidt se den, hvis du ser ordentlig nøye etter. men tar du en saks skal det bare et lite, sløvt klipp til. med andre ord. du kan slenge dritt til meg, behandle meg som om jeg ikke er verd noen verdens ting. du kan dytte meg ned i grusen, men det tar lang tid før det når bristepungtet. du tror meg kanskje ikke, for du kan nesten ikke se det. bare om du kjenner meg, helt på ordentlig, kan du se det, ta på det, føle og kjenne det. men om du sier en liten kommentar, om du sier ordet kutte, selvskading, selvmord osv. er jeg ødelagt og knust på sekunde. selv om du kanskje ikke en gang mente det rettet mot meg eller noen andre.

life has it's ups and downs.
så klart. men når en nedperiode varer så lenge er det ikke bare lett. wish me luck <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits