bring me down

jeg vurderte egentlig å slette det forrige innlegget mitt, men så tegkt jeg, NEI. jeg har skrevet det, publisert det og nå må jeg stå for det. jeg kan ikke bare gå å slette det jeg har skrevet og late som jeg aldri skrevdet. det vil alltid være noen som har sett det og lest det. det vil ikke være borte bare fordi jeg trykker på "slett". så selv om jeg angrer på at jeg skrev det. så står det der.

grunnen til at jeg angrer på innlegget mitt "for how long" er at jeg føler det ikke sånn lenger. jeg føler det er litt patetisk at jeg skrev at jeg visste ikke hvor lenge det varte, hvor lenge jeg ville være glad, og s¨å bare en eller to dager senere, snudde det om. tilbake til samme gamle.

 

det eneste som føles andeledes er at jeg merker at det går sakte nedover. ikke bare en brå kræsj, men en myk landing. at jeg svever ned igjen på en måte. sakte men sikkert. det er litt nytt for meg.

hva skal jeg gjøre? you tell me xD

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits