..

Hun lå på bakken, sønderknust av alle blikkene. ordene og minnene som hadde gjort henne til den hun var. de hadde angret nå, om de hadde sett henne. de hadde skjent skyldfølelsen spise dem. hun hadde ikke gjort noe for å fortjene dette. hun hadde ikke gjort noen ting.

alt hun så, alt som skjedde. eksisterte dette virkelig? var det ekte? som da hun gikk på han gutten i den tomme gaten. eller som da hun ikke skjente igjen hvem hun var avbildet med, der hun var i armene til kjæresten sin. hvorfor er det sånn. folk dukker opp i hodet hennes, og de forsvinner. flaggemus som flyr og gjemmer seg. er de der å hjemsøker henne, eller er de bare en fiksjon av hennes mørke indre?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

17, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits