Redd meg fra virkeligheten

jeg faller, faller faller.
ta meg i mot før jeg treffer bakken.
ta meg i mot før jeg knuser i tusen knas.
ta meg i mot før lyset svinner hen.
ta meg i mot, jeg faller.


jeg faller, faller, faller.
men ingen tar i mot før jeg treffer bakken.
jeg faller, og knuser i tusen knas.
jeg faller og lyset svinner hen.
ingen tar meg i mot, jeg faller.jeg er borte. i min egen verden. jeg faller og kræsjer inn i en endeløs gang. tom og mørk fører den ut til ingen steder. kun mot en liten prikk av håp. langt der borte. som forsvinner lenger og lenger inn i mørket.

tankene svever mot nye galakser, mot blodsprutende monsteret og et evig sukk. en evigvarende tid satt på pause. tiden står stille og sender meg vekk, vekk, vekk.

jeg vil dra. bort her i fra. jeg vil legge meg et sted der ingen kan finne meg. jeg vil sovne på en benk der ingen vet hvor jeg er. jeg tør. jeg tør kke alene. jeg vil bare vekk fra virkeligheten. vekk fra alt som har med livet å gjøre.

jeg vil komme meg vekk fra det som er, og finne et sted der jeg kan være hvor jeg vil. et sted der jeg kan være meg. jeg vil gjemme meg fra mørket, å skjenne lyset mellom fingrene. gripe gleden som den er, uten en dekkhistorie som skjuler sannheten.

jeg vil være. helt på ekte. og ikke bare late som.

 

2 kommentarer

Bak en sten...

19.jul.2011 kl.00:50

Fint skrevet, fint men trist! Det virker som du har mye på hjertet..

Og om det er til noen som helst hjelp så ville jeg hjelpe deg på den måten jeg kan, og det er med å prøve å være med deg. og støtte deg! Jeg vet ikke om du vet hvem jeg er, men jeg er med deg.. Inni deg! Ønsker deg alt vel!

idamarieandersen

27.jul.2011 kl.12:01

Bak en sten...: tusen takk for at du synes det er fint skrevet. jeg setter stor pris på slike kommentarer.

jeg tror jeg vet hvem du er o jeg vet du hjelper meg på alle måter. sitter oppe med meg hele natten og snakker om ingenting for å holde meg på andre tanker. du er alltid der <3 takk ^^

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

16, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits