Bedre?

den siste tiden har jeg kuttet meg sjeldnere. jeg gråter ikke like mye som jeg gjorde før. jeg snakker nesten aldri om at jeg har det vondt og jeg har virkelig fått take på den "late-som-jeg-er-glad"-maska. men selv om jeg virker bedre, så betyr ikke det at dette er sannheten. istede for å gråte har jeg byttet ut dette med å være sint og gretten. uansett hva du gjør, hisser jeg meg opp. gjør jeg en feil, blir jeg kjempesint og legger skylden på deg. og dette er ikke meningen.

jeg kommer meg igjennom skoledagen uten å felle en tåre. Om nettene sover jeg som regel, istede for å tenke på vonde ting. men selv om alt virker bedre, så er dette ikke sant. jeg sliter fortsatt med vondte kamper inni meg. jeg kjenner fortsatt på trangen til å skade meg selv. jeg føler fortsatt demonene og monsterene som vil ta meg.jeg føler fortsatt all smerten som tidligere, jeg bare velger å la alt være inni meg. jeg velger å stenge porten, bygge høye murer, demninger og ikke slippe det ut. jeg lar ingen se det lenger. jeg takler smerten på en helt annen måte, bare ett halvt år senere.

 jeg vet ikke om dette er bedre eller værre enn tidligere. du ville kanskje sagt det er bedre, fordi sårene mine vaskes ut og arrene blekner til kun noen hvite striper. det du ser, er ikke nødvendigvis det jeg føler. på innsiden er et helt annen helvete enn på utsiden. jeg virker kanskje stabil, og rolig, men egentlig bygger jeg meg opp til et kjempeutbrudd.du ser ikke at jeg vriri meg i smerte. du ser ikke at jeg gråter på innsien. du kan ikke høre en eneste av mine tanker. du kan se at jeg håpper av glede. du kan se at jeg smiler på utsiden. du kan høre at jeg forteller om gode minner. FAKE.

jeg vil gjærne vise hva jeg føler, men jeg er lei av å bli sett på som ho stakkarslige lille jenta. jeg er lei av at alle skal være red for å si forskjellige ord foran meg i redsel for å trigge meg. ord som, kutte, kniv, død, smerte, tårer osv. jeg vil at alle andre skal ha det bra og slippe å tenke på meg. slippe å ha dorlig samvittighet over meg.

2 kommentarer

linda

12.feb.2012 kl.18:06

Du er sterk vennen ! stolt av deg uansett <3

idamarieandersen

12.feb.2012 kl.23:38

linda: tusen takk :) glad i deg også <3

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

17, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits