I armkroken din

Jeg ligger i armkroken din. Så sårbar, så trygg. Helt ærlig, fullstendig innelukket. Kun et ord skal til før tårene triller. Kun et ord skal til før latteren bryter løs. På vippepunktet mellom sorg og glede. Jeg vet det. Du vet det. Et eneste feilsteg og helvete bryter løs.

Du gjør en svak bevegelse. Pakker meg enda nærmere. Viser meg klart og tydelig at du er her for å passe på meg, for at jeg skal føle meg helt trygg. Du trekker hånden utenfor dynen. Drar ned genser ermet mitt. Føler deg frem i mørket med fingertuppene. Jeg skvetter litt til, for det svir, men jeg lar deg fortsette. Nedover armen min, helt opp til skulderen. Stryker de sakte over de uthevede riftene. Over sårene. Frem og tilbake. Skysser de varsomt.

«Jeg elsker deg,» hvisker du i øret mitt, med en betryggende og beroligende stemme. «vet du det?» «Ja,» svarer jeg, litt skjelvende, og med en klump i halsen. «jeg vet det.» Jeg vet vi tenker det samme. At det er forferdelig at jeg må gå gjennom dette. At det er galt av meg å ty til denne handlingen for å slippe den psykiske smerten, men samtidig vet vi at det er den eneste løsningen. I hvert fall føles det sånn for meg. Og du vet det. Du forstår og aksepterer. Du passer på meg, samtidig gir du meg det rommet jeg trenger. Så tålmodig. Så forståelsesfull.

En tåre triller nedover skinnet mitt. Jeg smiler. På vippepunktet mellom sorg og glede. Og du får meg til å føle på begge følelsene. Samtidig. Jeg elsker deg også.

Takk for at du kan se på sårene, på arrene, på blodflekkene, med forståelse, tålmodighet, kjærlighet. 
2 kommentarer

lovelytimes

27.11.2012 kl.16:54

<3

idamarieandersen

27.11.2012 kl.23:25

lovelytimes: <3

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

17, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits