Dette er bare begynnelsen, 3 måneder!

Her kommer det!
Jeg har vært skadefri i ca 3 måneder.

 

Pust
Ja, jeg er stolt av meg selv, ja, jeg vil skryte av meg selv, ja, jeg synes dette gjør meg til verdens flinkeste person! Det er egentlig litt vanskelig å sette ord på. Hvor glad jeg er akkurat nå. Jeg har klart å holde meg. Alle disse nettene og dagene. I hele tre måneder. Jeg har vært egoistisk og det har lønnet seg.

Pust
Jeg vil ikke si at  jeg er ferdig med det, at jeg er frisk, at jeg aldri kommer til å gjøre det igjen. jeg kan ikke love det. Jeg håper det, såklart, det er jo mitt største ønske. men jeg kan ikke love det. for tanken er der fortsatt. Savnet etter bladene mot huden. jeg savner det innimellom, jeg gjør det. Men det er blitt lettere å la være. jeg har funnet bedre teknikker. Så enkelt som å titte på YouTube eller spille på mobilen, men det funker, så hvorfor ikke.

Jeg har funnet ut ting om meg selv, lært meg selv å kjenne bedre. Jeg har funnet ut konkrete ting som trigger meg. konkrete avgjørelser som kan utløse smerten. Jeg har funnet konkrete løsninger på å håndtere eller ungå slike situasjoner.

Det er helt utrolig nydelig hvordan det føles å kunne gå ut døren uten å være redd for at jakken er for stram rundt armene slik at det skal gnisse å gjøre vondt. det er deilig å kunne gå i bikini uten å måtte skjule deler av kroppen min. Det er rett og slett en herlig følelse å være fri, ''normal''.

Pust
Det som jeg tror har hjulpet meg mest av alt, tror jeg må være det at jeg har utfordret meg til å gjøre ting som jeg hater og som gjør meg redd og usikker. Jeg hopper rett ut i det, uten å tenke over det, uten å analysere. Jeg bare gjør det, å pluttselig er det over, og nei, det var ikke verken skummelt eller farlig. Det at jeg klarer å gjøre ting jeg ville trodd jeg ikke ville klart gir meg en mestringsfølelse som igjen får meg til å føle på denne lykken som alle snakker om og søker etter. Jeg pleide å bli deprimert over at jeg var en taper, var svak og pinglete fordi jeg ikke turte å spørre om hjelp i en klesbutikk, men nå, nå tør jeg. og det gjør meg glad. VELDIG GLAD!

Jeg har kommet så langt og jeg ønsket å fortelle dette til dere. enten du sliter med det samme eller ikke. enten du kjenner meg eller ikke. uansett. jeg vil skryte av meg selv. Fortelle hvor flink jeg er. hvor sterk og modig jeg er. Hvor fantastisk jeg er. og DETTE ER BARE BEGYNNELSEN!

3 måneder er en lang periode uten selvskading for meg, men om et års tid, vil det bare være småtterier. som jeg sa, DETTE ER BARE BEGYNNELSEN!

Pust

6 kommentarer

15.07.2013 kl.22:43

Du er fantastisk flink!<3

15.07.2013 kl.23:55

Du er en bra jente, du må bare tro på det! Dette klarer du uansett hva :)

Strutsen

16.07.2013 kl.00:39

Stolt av deg ^^, u know I care for you (hearts)

idamarieandersen

17.07.2013 kl.00:15

Anonym: tusen takk :)

idamarieandersen

17.07.2013 kl.00:15

Anonym: tusen takk ^^ Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å klase det :)

idamarieandersen

17.07.2013 kl.00:16

Strutsen: :3 I care for you too <3

Skriv en ny kommentar

idamarieandersen

idamarieandersen

18, Moss

Ja, dette er meg. Ida Marie - 1994. jeg vil bare informere om at jeg ikke håper dere tar innleggene mine personlig. selv om jeg skriver "alle" "dere" "vennene mine" osv. så betyr ikke dette at det er ment til alle. okei? :) alle bilder der det står I M ANDERSEN har jeg selv tatt, og redigert. hvis det står noe annet, eller ingenting har jeg funnet dem et annet sted. I need you now, more than ever! <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits